Bildkritik Januari bilder

Har ju bestämt mig för sedan något år tillbaka att det är bättre för mig att investera i kunskap istället för prylar och därför lägger jag hellre mina pengar på att gå en workshop eller kurs istället för att köpa nya prylar.  Med det väl sagt har det ju inte hindrat mig från att shoppa loss någon teknisk pryl då och då även den senaste tiden. men fokus skall trots allt vara kunskap.
Så nu första halvåret 2017 har jag en prenumeration på bildkritik av Patrik Larsson. Jag skickar in fem bilder och någon vecka senare får jag tillbaka en videosnutt på 15 minuter med kritik på det som jag skickat in. Nyttigt är bara förnamnet….
Tänkte jag kunde dela med mig av dessa bilder varje månad så blir det lite uppdatering då och då här på bloggen 
Mina bilder för januari….

Lämna ett svar