Häggen i Ryaskog

Ryaskog är ju ett av mina favoritområden inte bara för att det ligger så nära till utan även för att trots att det är ett så litet naturreservat så rymmer det så mycket. I vintras när jag strosade omkring i ett av de sällsynta snöfallen i denna vinter så såg jag ett ett träd / buske som hade en spännande form i med den nyfallna snön på sina grenar. Kände att det var ett spännande träd så har följt det under våren och varje gång (nästan) jag varit i Rya så har jag kollat och fotat. Och sett utvecklingen från ett översnöat träd till ett i full blom på vårkanten. Kommer nog fortsätta och komma tillbaka och se till det på mitt sätt.

Den här lilla serien stärker mig i min tanke att
1: Återkom till samma plats , lär känna den i olika ljus och årstider
2: Man behöver inte åka långt till fjärran platser för att finna motiv

Lämna ett svar