Kvadrater i hösten 2017

Under hösten har jag ju varit en hel del i skogen och jag hade en tanke att slutet av året skulle jag bara arbeta med ett objektiv och ett format. Och så skulle ja ge dem till Patrik Larsson för kritik som vanligt.  Nu blev det ju inte riktigt så då objektivet i fråga inte fungerade som det skulle när det kom. Så istället så blev det ”bara” ett format där jag använt både gamla bilder och arbetat med en annan beskärning och nytagna för just detta tillfälle. är spännande och lite svårt att tänka i lite nya banor på det här sättet känner jag. Samtidigt nyttigt att efter jag funderat och knåpat med bilderna få Patriks tankar om dem. Så nästa gång blir det nog såsom jag tänkt för nu har ju objektivet till slut kommit. Men till dess fem kvadratiska från denna höst.

Lämna ett svar