Senvinter eller till slut så kom kylan

Till slut så kom den, kylan som gjorde att landet blev täckt av snö och is. Rysskylan som det stod i tabloidpressen. Härligt att slippa den där tunga grå som hängt över oss och istället vakna upp till krispiga mornar och knarrande snö när man väl påpälsad gav sig ut för att testa kamerans köldegenskaper inklusive batterier som snabbt gav upp i kylan. 

Jag har ju fortsatt med Patriks bildkritik omgångar så när jag nu skickade in bilder denna gång kom det som vanligt tillbaka saklig och konstruktiv kritik. Självklart tar jag då till mig valda delar av den och jobbar vidare och blir förhoppningsvis lite säkrare / bättre  på att få fram bilder som kan förmedla det jag vill ha fram ur bilderna, den känsla jag hade när jag var på plats i detta fall kylan…

Lämna ett svar