Workshop ”Stanna hemma – Svartvitt”

I dessa tider då all normal vanlig verksamhet finner nya vägar har jag varit med på två workshops som skett helt via nätet. Om du hade frågat mig för ett år sedan hade jag sagt att jag inte trott att det skulle fungera och att det skulle vara ett mycket dåligt substitut för “ett riktigt”. Men ack så fel jag har haft …

Nedan så ser du 3 bilder från min andra workshop som leddes av Patrik Larsson och som hade mottot “Stanna hemma – Svartvitt”
Målsättningen var att man skulle skapa alla sina bilder med utgångspunkt att det skulle bli svartvita bilder. Till skillnad kanske från att det bara slumpar sig så när man sitter i efterbearbetning och ser att bilden kanske blir bättre i svartvitt. För mig blev det en rejäl utmaning, mycket svårare än vad jag trodde från början. Så se där ytterligare en lärdom / kunskap att ta med sig i fortsättningen