Björkar på rad

Sådär ja vi börjar närma oss slutet av februari och man börjar känna och märka att det är betydligt mer ljus nu än det var för en månad sedan.
Jag var uppe i Uppland för någon vecka sedan och på vägen hem därifrån passerade jag ett ställe med en massa planterade björkar. Har ju sett dessa förut och alltid tänk oj vad fräckt här borde jag stanna och lägga ned lite tid på att fotografera , men oftast är det lite tidsnöd så tiden inte riktigt infinner sig. Men nu denna gång hade jag bestämt mig i förväg att denna gång när det fortfarande finns lite vitt kvar på marken så skall det bli av . Så nu gäller det ju att komma ihåg detta nästa gång jag passerar där på väg 55 i trakterna av Örsundsbro

Björkpanorama

Björkpanorama

Björkskog och fortfarande lite snö

Björkskog och fortfarande lite snö

Prydliga rader av björkar

Prydliga rader av björkar

Björkar.......

Björkar…….

Lämna ett svar