Grå lördag i januari

Så var vi plötsligt i mitten av januari och i några dagar till verkar det som vi får behålla lite kyla och vinterliknande väder. Typiskt då att man skall åka på en ny sväng av förkylning och feber som tar ner viljan och energin till några större eskapader utomhus.
Men nåväl en liten sväng ut blev det idag. Jag hade sett lite spännande formationer nu när det kommit lite lätt snö på marken och tänkte att måste trots allt ta mig dit och testa lite grann på eftermiddagen. Så i ett mycket lätt snöfall i den tidiga skymningen stod jag där och försökte hitta lite former och linjer i det vita och svarta. Resultatet gav mersmak tycker jag. Nästa gång om jag hinner innan snön försvinner och den eländiga förkylningen är borta så skall jag nog tya mer en än timma i kylan där vid de vindpinade topparna på ön precis vid den icke öde riksvägen.

Vindpinad topp

Vindpinad topp

Snön ligger lätt på de utsatta topparna och stenen tittar fram där vinden kommit åt

Snön ligger lätt på de utsatta topparna och stenen tittar fram där vinden kommit åt

2016-01-16-1551_DSC_6902

2 tankar kring ”Grå lördag i januari

Lämna ett svar