Fotoworkshop i Fulufjället

Som numera traditionen bjuder deltog jag i helgen i en fotoworkshop arrangerad av Patrik Larsson.

Den här gången blev det fjäll och fjället var Sveriges sydligaste fjäll, Fulufjället i norra dalarna. Som vanligt på Patriks workshops/kurser blir det tidiga morna och sena kvällar däremellan på dagen när ljuset ändå är kass blir det tid att analysera sina egna bilder , framkalla och få bildkritik. Givande och alltid lär man sig ytterligare något. Att få hålla på så här intensivt tillsammans med ett gott gäng människor under en långhelg är en ynnest och jag känner mig lyckligt lottad 🙂

Här nedan et urval av de bilder som har kommit till under helgen, senare när jag kommer hem skall jag gå igenom dessa och kanske en del av alla andra som finns i datorn

Lämna ett svar