Stockholm fotomaraton augusti 2016

Jo det var ju ett tag sedan ….
Men till er alla ? som väntat nu kommer mina bilder som jag deltog med i denna tävling .

Anledningen till att det dröjt är att det kom en propå från tävlingsledningen att vi deltagare inte skulle publicera våra tävlingsbidrag innan juryn hade haft sina möten , vilket de tydligen haft nu i september. Precis som om de skulle komma och kolla här? Nåväl det kanske stämmer hos andra deltagare, lite mer kända i den lokala ankdammen på andra sidan landet som kallas huvudstaden.

Så håll till godo samtliga 24 bilder i den ordning vi fick oss tilldelde de olika teman

Hur kändes det detta år då ?
Jo lärdomen från förra året var ju att hålla ordning på bilder och radera rätt bilder , tror jag lyckades med detta. Men kanske jag ngn gång valde fel bild nu när jag sitter hemma och kollar på samtliga jag tog på ett tema, men det hör liksom till ett sådant här event tycker jag, man kan göra fel beslut efter 12 timmars oavbrutet vandrande och fotograferande.

Det ända som egentligen störde mitt sinne detta år var att det började regna vid fyra tiden på natten när vi var på söder ngn stans. För då plötsligt började min 24-70 spöka och det stod hela tiden att jag fotade med bländare 2 samtidigt som autofokusen spökade. Och detta händer samtidigt som Stockholms Stad bestämmer sig för att det är dags att släcka staden gatlyktor och jag håller på att ta den ultimata bilden på temat ”Lysande” , ridå…..  Bidde en annan bild….

Ett antal lärdomar rikare och nu är det bara 11 månader till nästa gång

 

Lämna ett svar